lunes, 23 de enero de 2023

La SCC-IEC celebrarà amb sorpreses el Dia Mundial de la Ràdio!

 

Ben il·lusionats, a la Societat Catalana de Comunicació de l'Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC), que tinc l'honor de presidir, celebrarem el Dia Mundial de la Ràdio, el 13 de febrer del 2023, amb un programa ben atractiu.

La SCC-IEC ha organitzat una Jornada especial. Maria Corominas, vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), serà l’encarregada de donar la benvinguda. L’acte es desenvoluparà a la Sala Nicolau d’Olwer (Institut d’Estudis Catalans), entre les 17.00 i les 19.45 hores.

Aquesta trobada està estructurada en tres parts. La primera part inclou la lliçó d’hivern que la SCC-IEC organitza anualment, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de la investigadora especialitzada Maria Gutiérrez García (membre de l’OBS - Observatori de la Ràdio a Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona). La segona està dedicada a la presentació de l’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, un projecte desenvolupat per l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) en col·laboració amb la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General d’aquesta universitat. I, per últim, es podrà assistir a l’enregistrament del programa “L’Altra ràdio”, de RNE-Ràdio 4, dirigit per Cinto Niqui i que inclourà una entrevista en què exposaré les línies mestres i la intensa tasca que estem desenvolupant a la SCC-IEC. Totes i tots hi esteu convidats! Som-hi! Amb entusiasme! 



12 comentarios: