martes, 17 de mayo de 2022

Bon Dia Mundial de les Telecomunicacions, a dos dies del DMTforum!

Avui, 17 de maig, se celebra el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació. I el dijous 19 de maig arriba el DMTforum! La Societat de la Banda Ampla i el cloud journalism es posaran a debat. El futur del sector dels operadors de telecomunicacions i les possibilitats que ofereix la connectivitat centraran el desenvolupament del DMTforum, que es durà a terme el 19 de maig de 9 a 14.30 hores a l'Auditori de l'Espai Can Tiana de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), a Barcelona, sota l'organització del Centre d'Estudis sobre el Cable (CECABLE) i Feceminte.



El DMTforum començarà amb la intervenció de Joan Bramon, president de Feceminte, i d'Alejandra de Iturriaga, directora de Telecomunicacions i del Sector Audiovisual de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). Al debat sobre "Claus de futur del sector dels operadors de telecomunicacions" hi intervindran Joan Francesc Fondevila (director de CECABLE i catedràtic d'universitat), Xavier Viladegut (cofundador i director de desplegament d'Adamo), Ernest Pérez-Mas (fundador, president i director general de Parlem Telecom), Alberto Moreno (director de regulació de Telefónica España), i Jordi Bastardas (CEO de XTA-Xarxes de Telecomunicacions Alternatives).

Al debat sobre "Quins reptes planteja la connectivitat?" hi participaran Lara Alonso (directora de Relacions Institucionals, Projecció i Organització de La Salle Campus Barcelona), Domingo Ruiz (soci fundador i director general d'ADTEL), Yolanda Heredia (gestora de vendes per a Espanya i Portugal d'Hispasat), Andreu Francisco (director general de Localret) i Alberto Gutiérrez (responsable de vendes residencial de Schneider Electric). Com a conclusió institucional, intervindrà David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

10 comentarios: