lunes, 4 de abril de 2022

En un mes i mig arriba el DMTforum!

CECABLE i Feceminte organitzem el DMTforum (19 de maig, Espai Can Tiana, CNMC), la cita de les telecomunicacions! Arriben en un mes i mig! #DMTforum #cecable #feceminte #cnmc #blanquerna #eumediterrani #url #udg #euncet #upf #ub #eae #upc #CloudJournalism #BroadbandSociety #HbbTV



22 comentarios:

  1. ¡Gran evento! ¡Enhorabuena, Dr. Fondevila!

    ResponderEliminar
  2. Grup Carla Hielga: primer de tot felicitar-te per l'esdeveniment!
    Nosaltres creiem que podries parlar de la intel·ligència artificial, que actualment cada vegada està més de moda, s'està desenvolupant molt. Sobre com pot afectar la societat, econòmicament, socialment. També podries parlar sobre la ciberseguretat, ja que en aquests temps, per exemple amb el que està passant a la guerra entre Rússia i Ucraïna, podria ser una bona idea i és important informar-se sobre això perquè les guerres a través de les telecomunicacions també són greus, tant per les empreses com per a particulars.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Certament, com a integrant de la indústria 4.0, la intel·ligència artificial surarà al llarg de l'esdeveniment. Moltes gràcies pel vostre comentari!!!

      Eliminar
  3. Grupo Naiara Conde: Consideramos que uno de los mejores temas para tratar en Internet pueden ser los viajes, hay una gran variedad de blogs para los amantes de las rutas turísticas, estos incluyen aventuras culinarias, recomendaciones de alojamientos, restaurantes y atracciones turísticas.
    Otro tema muy interesante son los animales, puede ser un blog muy interesante y educativo para las personas que disfrutan con ellos, además de mostrar la vida cotidiana de las mascotas, también se puede compartir libremente consejos y la rutina para poder cuidarlos de una manera correcta. Un tipo de turismo muy interesante es el ornitológico, el que consiste en observar las aves.
    Enhorabuena!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Interesantes aportaciones. ¡Muchas gracias por vuestro comentario!

      Eliminar
  4. Crec que podries debatre el tema de què durant aquests anys de pandèmia molta gent s'ha mudat en entorns rurals, per tal de tele-treballar i altres beneficis. Però, per altra banda, persisteix el problema del fet que encara existeix una desconnexió com per exemple que no hi ha fibra òptica en molts llocs, hi han tallades elèctriques... en resum la importància de traslladar una bona cobertura al món rural, cosa que beneficiaria molt alguns pobles que pateixen de despoblació així com ajudar a dinamitzar moltes zones rurals ara desaprofitades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Certament, la connexió garantida i l'"always on" són essencials per a la Societat de la Banda Ampla i l'equilibri territorial. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

      Eliminar
  5. Grup d'Allison Burga i Maria Molina: Felicitats Joan Francesc! Seria molt interessant que es parli de l'evolució de les telecomunicacions, així com les poques o moltes facilitats que se li dona a la gent amb sordesa, per exemple, per a l'accés a aquestes noves tecnologies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'accessibilitat per a tothom és un eix d'activitat molt necessari. Moltes gràcies pel vostre comentari!!!

      Eliminar