lunes, 18 de abril de 2022

Llibre sobre la Secció d'Hoquei del Terrassa FC i el CD Terrassa!

 

Novetat bibliogràfica! El llibre “La Secció d’Hoquei del Terrassa Futbol Club i del Club Deportiu Terrassa. Una història de llegenda”, que he tingut l’honor d’escriure, es presentarà el juny en un acte institucional en el marc de les activitats de la Copa del Món d’hoquei. De moment, es pot comprar a Amazon (https://amzn.to/3x9K2e4) i el Dia de Sant Jordi en una parada del Terrassa FC i Omnia Books, l’editorial.


El llibre, de més de 300 pàgines, recull la història del CD Terrassa quan era secció del Terrassa FC, des del decenni dels anys 10 fins als anys 60 del segle XX. El Terrassa FC compta amb un enorme palmarès, amb una gran collita de títols internacionals, estatals i catalans, gràcies a la secció d’hoquei, a més d’altres seccions també molt fructíferes.


A “La Secció d’Hoquei del Terrassa Futbol Club i del Club Deportiu Terrassa. Una història de llegenda” hi apareixen també esmentats els clubs d’hoquei d’aquelles èpoques (molts continuen encara la seva activitat), nombroses fotografies, alineacions, curiositats i estadístiques. Estic enormement agraït a la meva família i als col·laboradors que han aportat documentació i dades. Moltes gràcies a totes i a tots!!!!! Amunt, Terrassa FC!!!!!



12 comentarios: