jueves, 2 de junio de 2022

En una setmana, presentació institucional del llibre de l'hoquei!

 

9 de juny, 18 hores, Casa Alegre de Sagrera (carrer de la Font Vella, 29, Terrassa). Apunteu-vos-ho! Aleshores presentarem institucionalment el llibre “La Secció d’Hoquei del Terrassa Futbol Club i del Club Deportiu Terrassa. Una història de llegenda”, que he tingut l’honor d’escriure.


L’acte, organitzat per l'Ajuntament de Terrassa i Omnia Books, s’inclou en el marc de les activitats de la Copa del Món d’hoquei, que acolliran Terrassa i Amsterdam. L’acte comptarà amb la presència de Jordi Ballart (alcalde de Terrassa), Jordi Cuesta (president del Terrassa Futbol Club), Miguel Ángel Moreno (regidor d’Esports), Rosa Boladeras (regidora de Cultura), Josep Miquel Colomer (vicepresident de la Federació Catalana d’Hoquei), Irene Trullàs (cap de l’editorial Omnia Books) i l’autor del llibre (Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón).

Ja sabeu que el llibre es pot comprar a Amazon (https://amzn.to/3x9K2e4), després del gran èxit del Dia de Sant Jordi a la parada del Terrassa FC i Omnia Books. El llibre, amb més de 300 pàgines, recull la història del CD Terrassa quan era secció del Terrassa FC, des del decenni dels anys 10 fins als anys 60 del segle XX. El Terrassa FC compta amb un enorme palmarès, amb una gran collita de títols internacionals, estatals i catalans, gràcies a la secció d’hoquei, a més d’altres seccions també molt fructíferes.

A “La Secció d’Hoquei del Terrassa Futbol Club i del Club Deportiu Terrassa. Una història de llegenda” hi apareixen també esmentats els clubs d’hoquei d’aquelles èpoques (la majoria continuen encara bategant), nombroses fotografies, alineacions, curiositats i estadístiques. Moltes gràcies a totes i a tots!!!!! Amunt, Terrassa FC!!!!!

12 comentarios: