jueves, 1 de diciembre de 2022

Els objectius de la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC)!

Us comparteixo els objectius de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Comunicació (SCC) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Endavant i sempre oberts a les vostres idees i als vostres suggeriments!

1. Reforçar el tarannà internacional dels esdeveniments de la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans, especialment del Congrés anual del mes de juliol.

2. Potenciar la recepció d’articles internacionals i l’impacte de la revista "Comunicació: revista de recerca i d’anàlisi".

3. Establir sinergies entre la Societat Catalana de Comunicació i el món professional de la comunicació.

4. Intensificar les relacions entre les universitats dels Països Catalans dedicades a la docència i a la recerca en l’àmbit de la Comunicació.

5. Promoure iniciatives de recerca en comunicació als Països Catalans des de la Societat Catalana de Comunicació i/o l’Institut d’Estudis Catalans per facilitar i optimitzar la recerca.

6. Reforçar les relacions de la Societat Catalana de Comunicació amb l’Institut d’Estudis Catalans (Delegat de l’Institut d’Estudis Catalans en la Societat, Secció de Filosofia i Ciències Socials, altres societats filials de l’Institut).

7. Descentralitzar la Societat Catalana de Comunicació i facilitar la participació de socis, universitats i institucions de tots els territoris de parla catalana, especialment del País Valencià i les Illes.

8. Divulgar l’activitat de la Societat Catalana de Comunicació a les xarxes socials. Incrementar l’activitat de la  Societat Catalana de Comunicació a les xarxes socials amb l’objectiu d’aconseguir un major nombre de seguidors, donant prioritat als perfils ja disponibles a Twitter i LinkedIn, així com crear els comptes de la SCC-IEC a les xarxes Facebook i Instagram.

9. Acostar la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans a l’alumnat dels graus i postgraus de Comunicació mitjançant activitats diverses, des de xerrades explicatives sobre la institució als territoris de parla catalana fins a la difusió d’informació d’interès fent servir les xarxes socials.

10. Potenciar i optimitzar les plataformes de comunicació digital (mantenir activa i actualitzada la pàgina web i altres) de la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans.

11. Difondre informació sobre les activitats de la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans als mitjans de comunicació.

12. Analitzar l’opció de crear premis o incentius que estimulin la recerca entre els socis i les sòcies de la Societat.

13. Definir fórmules de reconeixement dels socis i les sòcies més veterans de la Societat, dels més actius i d’aquells que han ocupat càrrecs de responsabilitat.

14. Incrementar la quantitat d’associats.

15. Intentar aconseguir algun soci protector.

16. Arribar a acords de col·laboració amb entitats afins.

12 comentarios: