jueves, 23 de marzo de 2023

Artículo sobre banda ancha y turismo en la revista IPTV

Banda ancha y turismo: simbiosis creciente” es el artículo publicado por el Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón en la revista tecnológica líder en España IPTV, número 80, de marzo de 2023, en portada y páginas 32-34. El artículo analiza la adaptación del sector turístico a la tecnología y a la Sociedad de la Banda Ancha para satisfacer los requerimientos del cliente.

https://online.fliphtml5.com/rnaku/dejj/?1679477536924

22 comentarios:

  1. ¡Gran artículo! ¡Felicidades, Catedrático Fondevila!

    ResponderEliminar
  2. Que bonic!!!!! Enhorabona, Joan Francesc!!!!!

    ResponderEliminar
  3. És clar que Internet és la primera opció de recerca o consulta d'aquells que ho tenen a l'abast, sigui quin sigui el sector. Les noves genracions i aquelles que van créixer amb Internet, ens hem convertit (vulguem o no) en crossumer: ho volem tot i fet per ja. Aplicat al sector turístic, l'ús i accès a xarxa Wi-Fi quan viatgem, es converteix en un dels requisits que ha de tenir l'allotjament. Esperem que aquesta necessitat no acabi amb el millor del turisme: conèixer, observar i gaudir. No tot és una fotografia!

    ResponderEliminar
  4. Em sembla un article fascinant i curiós. És veritat que el client sempre busca
    rapidesa, velocitat i adaptabilitat, per tant, és molt important que el turisme no doni lʼesquena a la tecnologia, ja que aquesta és la que ens proporciona en molts casos, aquesta velocitat i adaptabilitat.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Después de leer este artículo, he observado que desde la perspectiva del marketing, una conexión a Internet rápida y confiable permite a las empresas turísticas brindar a sus clientes una mejor experiencia online. Además, facilita reservar y pagar reservas en línea, obtener recomendaciones personalizadas basadas en las preferencias del cliente y obtener información actualizada sobre ubicaciones y actividades. Como dice el artículo, a través de diferentes plataformas online se ha mejorado mucho la comunicación con los clientes. Se puede observar una mejora de la satisfacción del cliente en la industria del turismo, por lo tanto esto también es beneficioso para el marketing y para otras empresas diferentes.

    ResponderEliminar
  8. Un article espectacular Joan Francesc! Amb això s'enten a la perfecció l'importància d'una bona connexió a internet, sobretot per empreses de cara al públic. És vital que el turisme segueixi evolucionant de la mà de la tecnología per poder proporcionar les millors opcions al client.

    ResponderEliminar
  9. Un article molt interessant. És veritat que una connexió a internet ràpida i segura fa que els clients tinguin molta més adaptació, bona experiència i comunicació amb les empreses turístiques. És a dir que el fet que el turisme es relacioni amb la tecnologia, proporciona una gran satisfacció del client en el sector turístic i a més, en el màrqueting.

    ResponderEliminar