jueves, 18 de abril de 2024

Més fibra òptica a Catalunya!

La Societat de la Banda Ampla segueix avançant a Catalunya. La Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya ha desplegat recentment les infraestructures associades a quatre nous trams de xarxa de fibra òptica, disponibles per l’accés a tercers.


En el tram Avinyonet – Figueres – Peralada (11,4 km.) es cobreixen els municipis d‘Avinyonet de Puigventós, Figueres, Peralada, Vilabertran i Vilafant. Del Pla de l’Estany (28 km.) se’n benefeicien Banyoles, Besalú, Esponellà, Fontcoberta, Porqueres, Serinyà i Sant Ferriol. Al tram Deltebre – Riumar (21,5 km.) es cobreixen Deltebre i Sant Jaume d’Enveja. Finalment, la connexió Cervera – Montoliu de Segarra – Talavera (12,3 km.) aplega Cervera, Granyena de Segarra, Montoliu de Segarra, Ribera d’Ondara i Talavera. Més municipis gaudeixen ja de l’alta velocitat.

18 comentarios:

  1. Bones notícies per a Catalunya i especialment per a les zones rurals! Felicitats!

    ResponderEliminar
  2. Per a les persones i els professionals que viuen en àrees allunyades de les metropolitanes és ben positiu que s'estengui la Societat de la Banda Ampla. Enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  3. Necessitem banda ampla, i aquests desplegaments són ben rebuts!

    ResponderEliminar
  4. La banda ancha es una necesidad, y todo lo que colabore con extenderla es positivo.

    ResponderEliminar
  5. Endavant! Bona inversió per a particulars i empreses.

    ResponderEliminar