sábado, 26 de marzo de 2022

S’acosta el DMTforum! (19 de maig)

El futur del sector dels operadors i els reptes de la connectivitat centraran els debats del pròxim DMTforum, que reunirà les empreses de telecomunicacions a Catalunya el dijous 19 de maig a l’auditori de la seu de Barcelona (Espai Can Tiana, carrer Bolívia, 58) de la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència.


Organitzats per
Cecable i Feceminte el pròxim 19 de maig, els debats DMTforum descobriran aspectes sobre cap a on va el sector dels operadors i els reptes de la connectivitat. Com cada edició, es lliuraran els Premis Connexió, que arriben a la seva edició número XXI.

El DMTforum representa la fusió de dos gran esdeveniments tècnics i empresarials: les Jornades del Cable i la Banda Ampla, que organitzava Cecable des del 1995 (aquesta en serà l’edició XXVI), i la celebració de Feceminte del Dia Mundial de les Telecomunicacions (DMT), des de fa més de 50 anys. Es tracta d’un nou esdeveniment que neix amb l’objectiu de ser la cita anual de les empreses de les telecomunicacions a Catalunya.

Després dels debats, es lliuraran els XXI Premis Connexió, que distingeixen institucions, empreses i professionals que han tingut un paper destacat en les telecomunicacions i les TIC en general: Dinamisme Empresarial, Iniciativa Institucional i Excel·lència professional.

El DMTforum comptarà amb una àmplia zona de networking i exposició on els assistents podran conèixer els productes i els serveis dels patrocinadors i amb un espai virtual que també permetrà la relació amb les empreses patrocinadores abans i després de l’acte.

Analitzem la Societat de la Banda Ampla al Grup de Recerca sobre Periodisme Digital i Banda Ampla i Grup de Recerca Sistemes Innovadors de Monetització del Periodisme Digital (SIMPED), del CECABLE, a Twitter (@CECABLEresearch), al grup de LinkedIn, a la pàgina de LinkedIn, al grup de Facebook, a Instagram (CECABLE), a Pinterest i en aquest blog. I hi aprofundirem al DMTforum-XXVI Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya (CECABLEBlanquernaFeceminteCOETTC), el 19 de maig el 2022.

12 comentarios: