jueves, 9 de junio de 2022

Moltes gràcies per l'èxit de la presentació institucional del llibre de l'hoquei!!!

Quin acte més bonic i emotiu! Estic molt agraït per la presentació institucional, a la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa, del llibre “La Secció d’Hoquei del Terrassa Futbol Club i del Club Deportiu Terrassa. Una història de llegenda”, que he tingut l’honor d’escriure.

L’acte institucional, organitzat per l'Ajuntament de Terrassa i Omnia Books, s’encabia en el marc de les activitats de la Copa del Món d’hoquei, que acolliran Terrassa i Amsterdam. Agraeixo de tot cor la presència de Miguel Ángel Moreno (regidor d’Esports), Marta Armengol (directiva del Terrassa Futbol Club), Josep Miquel Colomer (vicepresident de la Federació Catalana d’Hoquei), Irene Trullàs (cap de l’editorial Omnia Books), diversos representants institucionals (entre d’altres, Isaac Albert, Marc Armengol i Meritxell Lluís), persones íntimament lligades a l’hoquei (com Santi Ventalló) i, des de la distància per emergències sobrevingudes el mateix dia, Jordi Ballart (alcalde de Terrassa) i Jordi Cuesta (president del Terrassa Futbol Club). 

Ja sabeu que el llibre, líder en vendes en la seva àrea de coneixement, es pot comprar a Amazon (https://amzn.to/3x9K2e4). Amb més de 300 pàgines, l’obra recull la història del CD Terrassa quan era secció del Terrassa FC, des del decenni dels anys 10 fins als anys 60 del segle XX. El Terrassa FC compta amb un enorme palmarès, amb una gran collita de títols internacionals, estatals i catalans, gràcies a la secció d’hoquei, a més d’altres seccions també molt prolífiques.




A “La Secció d’Hoquei del Terrassa Futbol Club i del Club Deportiu Terrassa. Una història de llegenda” hi apareixen també clubs d’hoquei d’aquelles èpoques (molts encara vius), nombroses fotografies, alineacions, curiositats i estadístiques. Estic enormement agraït a la meva família i als col·laboradors que han aportat documentació i dades. Moltes gràcies a totes i a tots!!!!! Que bonic és ser terrassista!!!!! Amunt, Terrassa FC!!!!!

 


 

 

16 comentarios:

  1. Moltes gràcies, Catedràtic Fondevila, per tot el que fas per Terrassa i pel Terrassa Futbol Club! Felicitats!

    ResponderEliminar
  2. Felicitats, Dr. Fondevila!!! Ets un campió!!!

    ResponderEliminar
  3. ¡De éxito en éxito, Catedrático Fondevila! ¡Felicidades!

    ResponderEliminar

  4. Ets el millor, Joan Francesc! Felicitats!

    ResponderEliminar
  5. ¡Felicidades, Catedrático Fondevila! ¡Una labor encomiable!

    ResponderEliminar