miércoles, 15 de febrero de 2023

Al Ple de València de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC!

 

És un honor participar com a President de la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC) al Ple de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, que es portarà a terme a València el 16 i 17 de febrer.

El programa d’actes és bonic i intens. El dia 16 sortirem des de Barcelona (des de la plaça Francesc Macià, concretament) cap a València. Cap al migdia visitarem el centre històric de València. A la tarda realitzarem una visita guiada per l’exposició de Sanchis Guarner, a càrrec del comissari de l’exposició i membre de la Secció, Josep Vicent Boira, a La Nau de la Universitat de València (UV). Al vespre ens oferiran un discurs de recepció, a càrrec d’Albert Moncusí, a l’Aula Magna de la UV. Posteriorment acudirem al claustre del Centre la Nau (UV).

El 17 de febrer, al matí, assistirem a la conferència de Vicent Soler (exconseller d’Hisenda de la Generalitat Valenciana) sobre el “Panorama econòmic-polític del País Valencià”, a l’Espai Octubre de València. Després, ens traslladarem a Sueca, on visitarem la casa de Joan Fuster. Al vespre sortirem cap a Barcelona. Serà un Ple ben especial, que reflecteix la força de l’IEC als diversos territoris de parla catalana. #SCC_IEC #SocietatCatalanadeComunicació #InstitutEstudisCatalans #IEC #CulturaCatalana #Catalunya #Recerca #Ciència #Comunicació #Cultura #València

10 comentarios: