miércoles, 14 de febrero de 2024

La Societat de la Banda Ampla a Catalunya avança


La Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya ha desplegat les infraestructures associades a sis nous trams de xarxa de fibra òptica, disponibles per l’accés a tercers.

 


 

En el tram Reus-Valls, el municipis afavorits són Alcover, La Riba, La Selva del Camp i Reus, amb una longitud de 24 quilòmetres. A La Molsosa-Pinós, els municipis beneficiats són Calonge de Segarra, Pinós i La Molsosa (31,2 quilòmetres). En el tram Sant Sadurní d’Anoia-Torrelavit, Sant Sadurní d’Anoia, Torrelavit, Subirats i El Pla del Penedès en són beneficiaris (13,8 quilòmetres).

Pel que fa a Cunit-Cubelles, aquests dos són els municipis que treuran rèdit dels 5,8 quilòmetres desplegats. El tram Òs de Balaguer-Tartareu-Aberola impulsa Les Avellanes i Santa Linya i Òs de Balaguer (12,3 quilòmetres). Finalment, a Ulldemolins-Vimbodí veuen la llum de la Societat de la Banda Ampla Capafons, Cornudella de Montsant, La Febró, Ulldemolins, Vallclara, Vinanova de Prades, Vimbodí i Poblet, gràcies a 43,2 quilòmetres de fibra òptica estesa. Més banda ampla, més productivitat! 

35 comentarios:

  1. Bones notícies! Tot el que sigui acostar Internet a les zones rurals és motiu de satisfacció. Felicitats per la teva tasca com a impulsor de la Societat de la Banda Ampla, Joan Francesc! L'orgull de Terrassa!

    ResponderEliminar
  2. Que bé! Més quilòmetres de fibra òptica i més equilibri territorial. Genial, Catedràtic i Doctor Fondevila!

    ResponderEliminar
  3. Es acertado acercar la banda ancha a pequeños pueblos.

    ResponderEliminar
  4. Quants més quilòmetres de fibra òptica, més benestar! Felicitats pel blog, President Fondevila!

    ResponderEliminar
  5. El desplegament de fibra òptica descrit a l'article sembla una bona idea. Crec que ajudarà a millorar la connexió en aquestes àrees, la qual cosa és genial per al seu desenvolupament.

    ResponderEliminar
  6. La banda ancha ultrarrápida es una herramienta fundamental para el desarrollo del sector turístico en Cataluña! Enhorabuena!

    ResponderEliminar
  7. Es imprescindible la mejora de la banda ancha en todos los puntos de Cataluña. Moltes felicitats!

    ResponderEliminar

  8. ¡Enhorabuena a la Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya por el exitoso despliegue de las infraestructuras de fibra óptica! Muy interesante, felicidades!

    ResponderEliminar
  9. Buen articulo sobre la banda ancha, creo que es necesaria para poder mejorar nuestras condiciones!!

    ResponderEliminar
  10. La ampliación de la red de fibra óptica en Cataluña es un paso positivo para el futuro de la región. Felicidades!

    ResponderEliminar
  11. Es importante acercar la banda ancha a la mayor cantidad posible de lugares en Cataluña para la mejora de la comunicación en estos sitios.

    ResponderEliminar
  12. Infraestructura molt important per molts àmbits, i sobretot per rehabitar pobles que tenen una població envellida i inconnectada. Amb l'arribada de fibra òptica de qualitat, s'obren les portes al repoblament per part de joves que abans veien inviable viure en aquelles condicions, aïllats del món.

    ResponderEliminar
  13. El acercamiento de la banda ancha a pequeños pueblos de cataluña es un gran avance para esta.

    ResponderEliminar
  14. Este articulo me ha enseñado el gran avance de la banda ancha de los pueblos de cataluña. Esto es algo muy positivo. Muy interesante!!

    ResponderEliminar
  15. ¡Qué gran artículo! ¡Felicitaciones a todos los pueblos que por fin tienen fibra!

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  17. Quin gran article! L'accés a Internet en diversos municipis de Catalunya és necessari per millorar les nostres condicions.

    ResponderEliminar