miércoles, 29 de mayo de 2024

El VII Congrés Internacional de Recerca en Comunicació, amb un programa espectacular!

El VII Congrés Internacional de Recerca en Comunicació (SCC-IEC, 6 de juny), que ha aconseguit un rècord de comunicacions acceptades (58), seguirà un programa intens i atractiu.

Es començarà, de 9 a 9.15 hores, amb l’Obertura del Congrés, amb Teresa Cabré (Presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans), Joan Francesc Fondevila Gascón (President de la Societat Catalana de Comunicació) i Marc Bataller (secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat de Catalunya).

La Presentació inaugural, de 9.15 a 10, comptarà amb Anna Domènech i Joan Serra (Prensa Ibérica), amb moderació de Metzeri Sánchez-Meza.

Donada l’espectacular participació al Congrés, tres sales (Sala Coromines, Sala Pi i Sunyer i Sala Nicolau d'Olwer) acolliran les primeres comunicacions en paral·lel (Sessió 1), de 10 a 11.30. Després d’una pausa cafè, es procedirà, a les 12 hores, a la Presentació de "Periodística 18" i l’atorgament dels Reconeixements de la SCC (als professors guardonats se’ls han enviat particularment; en TFG i TFM, es farà al Congrés).

Les comunicacions en paral·lel (Sessió 2), de 12.30 a 14 hores, precediran el dinar. A les 15 arrencaran les Comunicacions en paral·lel (Sessió 3) i, a les 16.30, noves Comunicacions en paral·lel (Sessió 4). A les 18.30 es produirà la Cloenda i la gravació del programa “L’altra ràdio”, a Ràdio 4, en commemoració del Centenari de la ràdio a Catalunya.

Col·laboren amb el VII Congrés Internacional de Recerca en Comunicació la Generalitat de Catalunya, Cellnex Telecom, El Periódico, Prensa Ibérica, Ràdio 4 (RNE) i Tirant lo Blanch. Com es pot comprovar, un menú fantàstic i del màxim nivell!








16 comentarios:

  1. ¡Espectacular! ¡Felicidades, Catedrático y Doctor Fondevila!

    ResponderEliminar
  2. Un programa de somni! Enhorabona, President Fondevila!

    ResponderEliminar
  3. Èxit "made in Joan Francesc"! Ets un fenomen!

    ResponderEliminar
  4. Filantròpic i vocacional, i amb els millors resultats. Felicitats, President Joan Francesc!

    ResponderEliminar
  5. Ets l'orgull de Terrassa, President Fondevila!!! Chapeau!!!

    ResponderEliminar