lunes, 13 de mayo de 2024

Més Societat de la Banda Ampla a Catalunya!

 

La Societat de la Banda Ampla segueix avançant a bon ritme a Catalunya gràcies als nous trams de xarxa de fibra òptica desplegats per la Generalitat de Catalunya. Ho analitzarem el 16 de maig al DMTforum 2024. El més positiu d’aquests desplegaments és que s’evita la migració des de zones rurals a les urbanes, i es garanteix un equilibri al territori molt necessari.


Els nous municipis que gaudeixen de fibra òprtica són els de la troncal Sant Martí de Sarroca-Santa Maria de Miralles, que inclou La Llacuna, Sant Martí Sarroca, Santa Maria de Miralles i Torrelles de Foix per a un total de 23 quilòmetres de xarxa.

El segon tram és el de Soses-Aitona Torres de Segre, que implica Aitona, Alcarràs, Soses i Torres de Segre, amb 18,3 quilòmetres de longitud. Quant al tram Troncal Aldover-Alfara de Carles, inclou Aldover, Alfara de Carles i Xerta, el que suposa um desplegament de 9,5 quilòmetres. Pel que fa al tram Menàrguens-La Portella, se’n beneficien Albesa, Menàrguens i La Portella, amb 6,4 quilòmetres de fibra. Finalment, el tram CT Bot-CT Gandesa-CT Horta de Sant Joan-CT Arnes, afavoreix els municipis de Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan i Arnes (12 quilòmetres em total).

19 comentarios:

  1. La fibra òptica sempre és positiva! Felicitats, President Fondevila! L'orgull de Terrassa!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies a la Societat de la Banda Ampla hi ha més equilibri territorial. Som-hi!

    ResponderEliminar
  3. La productivitat d'un país depèn essencialment de la infraestructura de telecomunicacions. Gran tasca del CECABLE amb les seves recerques científiques i el DMTforum!

    ResponderEliminar
  4. La Sociedad de la Banda Ancha crece y crece. ¡Adelante!

    ResponderEliminar
  5. Quants més quilòmetres de fibra òptica, millor!!! Felicitats!!!

    ResponderEliminar
  6. Gran tasca i expansió de la Societat de la Banda Ampla!!!

    ResponderEliminar