viernes, 19 de enero de 2024

Acte el 9 d'abril per celebrar el 40 aniversari de la primera Junta Gestora de la Societat Catalana de Comunicació (SCC)!

La SCC-IEC celebrarà el 9 d'abril (19 hores, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona) el 40 aniversari de la creació de la primera Junta Gestora de la Societat Catalana de Comunicació (SCC) amb una taula rodona que tindré l'honor de moderar com a President de la SCC-IEC, i un debat amb participació dels fundadors i dels qui van donar les primeres passes de l'entitat. Així, la primera reunió formal d’autoconstitució de la Gestora que havia de promoure la creació de la SCC va tenir lloc a la seu de l’IEC el 9 d’abril de 1984. La Junta Gestora era integrada per Lluís Bassets, Jordi Berrio, Josep Maria Casasús, Josep Gifreu, Jaume Guillamet, Miquel de Moragas, Joaquim Romaguera i Ernest Udina; Josep Gifreu en fou nomenat secretari.


El grup promotor també inclou Josep Maria Figueres, Antoni Garriga, Ignasi González, Romà Gubern, Josep Maria Huertas, Josep Maria Muntaner, Emili Prado, Maria Josep Recoder i Enric Saperas. El grup fundador va incloure també Josep Maria Baget, Josep Maria Cadena, Antoni Esteve, Rosario de Mateo, Antoni Mercader, Manuel Parés, Jordi Pericot, Xavier Roig, Lluís Solà, Sebastià Serrano, Ivan Tubau i Manuel Vázquez Montalbán. Hi esteu convidats!

14 comentarios:

 1. Felicitats per la iniciativa, President Fondevila!

  ResponderEliminar
 2. Enhorabona, Joan Francesc!!! L'orgull de Terrassa!!!

  ResponderEliminar
 3. ¡Grande, Catedrático y Doctor Fondevila!

  ResponderEliminar
 4. Enorme tasca del President Fondevila!!!!! Chapeau!!!!!

  ResponderEliminar