sábado, 9 de marzo de 2024

Més trams de xarxa de fibra òptica a Catalunya!

 

Més abast de la Societat de la Banda Ampla a Catalunya! Continua el desplegament de la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya d’infraestructures associades a cinc nous trams de xarxa de fibra òptica, disponibles per l’accés a tercers.


En el tram Arbúcies-Viladrau, que aplega aquestes dues localitats, s’han creat 8 quilòmetres de fibra òptica; en el de Caldes de Malavella-Llagostera, 14,6 quilòmetres; en el de Coll de Comiols-Tremp, que abasta Artesa de Segre, Tremp, Talarn, Isona i Conca Dellà, s’hi han desplegat 35,2 km; en el d’El Pont de Suert-Vall de Boí, 20 quilòmetres; i en la Troncal Tortosa-La Sénia, que inclou Freginals, Godall, La Galera, La Sénia, Masdenverge, Roqueres, Santa Bàrbara, Tortosa, Ulldecona, 46 km. Garantir la universalització del servei i l’equilibri territorial (tot lluitant contra el despoblament de les zones rurals) és un dels objectiu principals d’aquestes inversions.

24 comentarios:

  1. Grans avanços de la banda ampla. Felicitats!

    ResponderEliminar
  2. La banda ancha permite que los pueblos mantengan la población. Cuanta más fibra óptica, mejor para todas y para todos.

    ResponderEliminar
  3. La Societat de la Banda Ampla és el millor camí cap a l'equilibri territorial. Som-hi!!!

    ResponderEliminar
  4. Más fibra óptica, más productividad.

    ResponderEliminar
  5. En el futur, aquestes accions poden fer que les zones vagin millor econòmicament i haurà més coses per aprendre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, Nosheen!!!!!

      Eliminar
    2. ¡ La expansión de la red de fibra óptica en Cataluña es una noticia muy positiva para el avance de la conectividad y el desarrollo regional !

      Eliminar
    3. ¡Muchas gracias por tu comentario, Narjisse!

      Eliminar