miércoles, 5 de junio de 2024

Feliç i emocionat pels 3 Reconeixements d'Excel·lència científica de l’IEC!!!!!

 

Triple corona!!!!! Feliç i emocionat en haver guanyat pionerament i en la primera convocatòria els 3 Reconeixements científics de la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC), que es van crear per valorar mèrits objectius, matemàtics i quantificables en les tres modalitats:

-Reconeixement Excel·lència en Comunicació Acadèmica en Català

-Reconeixement Excel·lència Científica en Comunicació

-Reconeixement Excel·lència Educadora en Comunicació

Amb il·lusió i feina he anat forjant mèrits per aconseguir l’Excel·lència en Comunicació Acadèmica en Català, Científica en Comunicació i Educadora en Comunicació. Altres fruits d’aquesta tasca són la màxima acreditació objectiva possible (Catedràtic d’Universitat de l’Aneca) i quatre sexennis de recerca (dos de l’Aneca, dos de l’AQU), a més de nombrosos Premis científics com a professor, investigador i gestor.

Aquest 2024 està essent ben bonic:

-Premi científic “Comunicación y Hombre” per l’article científic indexat “Periodismo ciudadano y cloud journalism: un flujo necesario en la Sociedad de la Banda Ancha”

-Reconeixement com a Professor el Dia del Docent a EAE Business School-Universitat Politècnica de Catalunya

-I Concurso Internacional de Literatura Erótica y Amorosa (País Basc), amb la novel·la “Milagro en el agua” (serà publicada en unes setmanes)

-Reconeixement Excel·lència en Comunicació Acadèmica en Català Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC)

-Reconeixement Excel·lència Científica en Comunicació Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC)

-Reconeixement Excel·lència Educadora en Comunicació Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC)

Sempre és emocionant rebre reconeixements: al capdavall, la vida és una suma de moments d’alegria, i quants més se n’acumulin, millor!!!!! Moltes gràcies!!!!!18 comentarios:

 1. Felicitats, Catedràtic i Doctor Fondevila!!! Ets el millor!!!

  ResponderEliminar
 2. Impressionant, Joan Francesc!!! El model a seguir!!! El més triomfador!!! L'orgull de Terrassa!!!

  ResponderEliminar
 3. Pletòric, President Fondevila! D'exitàs en exitàs! Enhorabona!

  ResponderEliminar
 4. Ets un geni, Joan Francesc!!!!! Líder mundial en reconeixements!!!!! Felicitats!!!!!

  ResponderEliminar
 5. ¡Fenomenal! ¡Felicidades, Catedrático y Doctor Fondevila!

  ResponderEliminar
 6. ¡Felicidades, Joan Francesc! ¡Eres el número uno!

  ResponderEliminar